LIDAS SRL

check_circle Companie verificată
1

LIDAS SRL

check_circle Companie verificată
1

Despre

Suntem o companie care a crescut în 17 ani de la o afacere de familie la una dintre marile companii din industria panificației,  ajungând astfel la o producție anuală de 10 mii tone, cu o suprafață de producție de peste 10.000 de metri pătrați și peste 300 de angajați.

Obiectivul nostru este ca în următorii 5 ani să devenim unul dintre cei mai mari producatori de produse congelate de panificație din Europa, de aceea alocăm resurse importante investițiilor atât în creșterea capacității de producție, cât și în creșterea și dezvoltarea capitalului uman.

În acest sens, compania urmează să construiască în următorii doi ani o nouă fabrică de producție cu cele mai noi tehnologii utilizate în industrie, ceea ce va conduce la creșterea capacității anuale de producție la peste 15 mii tone și la crearea a peste 100 de noi locuri de muncă.

Totodată, din anul 2018 compania se află într-un proces de transformare organizațională apt să conducă la aplicarea unui sistem de management modern și la dezvoltarea profesională a fiecărui angajat.

Joburi

Contact

lidas.ro
Com. Somova, Mineri, Tulcea

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close