LEROY MERLIN

check_circle Companie verificată
88

LEROY MERLIN

check_circle Companie verificată
88

Despre

La LEROY MERLIN credem în generozitate – împărțim cu drag timp și cunoștințe colegilor și clienților, performanță – ne dorim să progresăm în fiecare zi, respect – suntem toleranți, acceptăm diversitatea și ne pasă de ceilalți, simplitate – comunicăm într-un mod simplu și ușor de înțeles,
coerență – acționăm logic și previzibil având ca reper valorile și obictivele companiei.

 

Lucrăm împreună cu peste 2000 de angajați dedicați și profesioniști ce reprezintă forța LEROY MERLIN!

 

Povestea noastră a început în 1923 când Adolphe Leroy și Rose Merlin, deschid un magazin de produse americane rămase după război. Peste 10 ani, încurajați de primul succes, se decid să vândă materiale de construcții și mobilier la prețuri accesibile tuturor. Cresc rapid, așa că soții Adolphe Leroy și Rose Merlin își continuă aventura deschizând depozite suplimentare în nordul Franței, iar în 1960, în premieră la acel moment, societatea inventează livrarea la domiciliu și ia numele de Leroy Merlin. Din 1982 Leroy Merlin își începe aventura mondială deschizând magazine în 12 țări din lume sub dorința de a oferi clienților săi ocazia de a-și amenaja casa cu produse de calitate la prețuri accesibile.

 

LEROY MERLIN este membră a Grupului Francez Adeo, numărul 3 mondial în piața de bricolaj, decorațiuni și construcții. În România a deschis primul magazin în 2011, în București, devenind astfel magazinul recordurilor – unul din cele mai mari magazine de bricolaj din România, cel mai mare magazin din grupul Adeo și al 302-lea magazin Leroy Merlin din lume.

 

Magazinele LEROY MERLIN oferă clienților soluții pentru amenajarea spațiului, decorare, grădinărit, construcții și bricolaj. astfel, visele fiecărui client se pot îndeplini grație prețurilor accesibile și diversității produselor. Avem deschise în prezent magazine în București, Craiova, Ploiești, Brașov, Cluj-Napoca, Sibiu, Constanța, Tîrgu Mureș, Suceava, Bacău, Iași, Timișoara, Oradea, urmând să deschidem și alte magazine în principalele orașe din țară.

 

Prin pasiunea pentru vânzări și dedicarea față de client, oferim servicii de calitate, o bună consiliere și o gama adaptată tuturor clienților ce ne trec pragul. Tot ceea ce facem are ca scop îmbunătățirea clienților, vrem să le fim aproape și sa îi ajutăm să își construiască, renoveze, decoreze și înfrumusețeze locuințele la costuri minime.

 

LEROY MERLIN susține platforma comunitară online FACEM-FACEM pusă la dispoziția tuturor pasionaților de bricolaj, construcții, decorațiuni și grădinărit. La Leroy Merlin reușita fiecărui membru al companiei contribuie la reușita companiei.

Joburi

Contact

Mun. Bucureşti, Sector 2, Str. Icoanei, Nr. 11-13, Etajele 2,3 si 4, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close