Dorna Lactate

check_circle Companie verificată
1

Dorna Lactate

check_circle Companie verificată
1

Despre

Activitatea Grupului LaDORNA in domeniul laptelui a inceput in anul 1998 cand fabrica de lapte UHT a fost construita in comuna Dorna Candreni (jud. Suceva). Aceasta investitie tip green field s-a ridicat in acelasi an la 8,5 milioane USD si a beneficiat imediat de logistica existenta a Grupului in domeniul distributiei proprii si directe a produselor.
Produsele LaDORNA : lapte UHT, smantana UHT, cascaval, svaiter, unt, sunt primele produse romanesti care au fost recunoscute in Europa ca produse biologice-ecologice de catre Comisia Uniunii Europene. Inca din 2001, compania Dorna Lactate SA beneficiaza de un Master Certificate emis de prestigiosul organism de certificare BCS OKO Garantie Nurnberg Germany care controleaza si certifica productia cu caracter ecologic/biologic a laptelui colectat din bazinul Dornelor precum si conformitatea metodelor de procesare ale Grupului LaDORNA.
Grupul LaDORNA doreste sa dezvolte industria produselor lactate din Romania respectand atat traditia locala dar si implementand standardele noului mileniu.
Grupul LaDORNA, respectand consumatorul roman si european, va continua sa actioneze numai cu parametrii de inalta calitate pentru o productie agroalimentara la nivel european si pentru produse finite de renume international.
Conform normelor Uniunii Europene, S.C. DORNA LACTATE S.A. este autorizata sa exporte lapte si produse lactate in tarile membre ale Comunitatii Europene inca din 2001.
Grupul LaDORNA este constituit din 8 societati care dezvolta activitati in domeniul produselor lactate si branzeturilor, in sectorul agroalimentar in general, cu peste 12.000 de microferme si gospodarii familiale implicate in sistemul de colectare a materiilor prime.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

str Dimitrie Pompeiu, nr.8, Cladire Globalworth, Et.6, S2, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close