KRESTON ROMANIA SRL

check_circle Companie verificată
5

KRESTON ROMANIA SRL

check_circle Companie verificată
5

Despre

Compania Kreston Romania a fost infiintata la inceputul anului 1996 cu scopul de a oferi servicii profesionale de contabilitate, audit, consultanta, personal-salarizare si alte servicii conexe. Incepand cu martie 2009 suntem membri ai Kreston International, o retea internationala de companii independente din domeniul contabil. 

 

Pe parcursul celor peste 23 ani de activitate am avut satisfactia unei reusite in obtinerea de performante pe toate planurile, inclusiv mentinerea in top 10 firme de profil din Romania.

 

Cu peste 40 de profesionisti ce actioneaza in cadrul unor echipe multidisciplinare coordonate de 3 parteneri acreditati de organisme profesionale locale, oferim astazi toata gama de servicii cerute de piata de contabilitate, audit, consultanta, salarizare si servicii conexe.

Joburi

Social

Contact

Splaiul Unirii nr. 165, TN Offices 1, Etaj 7, Sector 3, BUCURESTI

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close