KRESTON ROMANIA SRL

check_circle Companie verificată
7

KRESTON ROMANIA SRL

check_circle Companie verificată
7

Despre

Kreston Romania ofera consultanta de specialitate companiilor internationale cu subsidiare in Romania, locale, organizatiilor non-profit si persoanelor fizice in domeniul afacerilor, impozite si taxe.

Ca membru a Kreston Internatinal - retea de firme de consultanta, situata in Top 12 retele internationale de profil - oferim suport global in birouri din 125 de tari, cu peste 25.000 de profesionisti dedicati.

Oferim o gama completa de servicii de contabilitate, audit, consultanta fiscala si salarizare, care vor ajuta clientii sa isi atinga obiectivele personale si de afaceri.

Dorim ca toti angajatii nostri sa fie rasplatiti pentru munca lor si sa se bucure de un stil de viata echilibrat printr-un pachet de beneficii special conceput sa raspunda nevoilor acestora.

Suntem cu adevarat mandri de reputatia pe care am construit-o si suntem recunoscatori pentru faptul ca oamenii nostri sunt mai puternici în fiecare zi.

Sustinem tinerii si ii incurajam sa se dezvolte profesional prin programe de internship atractive.

Te asteptam alaturi de echipa noastra!

Joburi

Social

Contact

Splaiul Unirii nr. 165, TN Offices 1, Etaj 7, Sector 3, BUCURESTI

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close