KIK TEXTILIEN UND NON - FOOD SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

KIK Textilien, unul dintre primii zece cei mai mari  retaileri din Germania, care detine circa 3.400 de magazine in Europa- dintre care 2.600 de unitati in Germania- a intrat acum si pe piata din Romania.Odata cu deschiderea primului magazin Kik din Düsseldorf Gerresheim in 1994 s-au pus bazele uneia dintre cele mai de succes afaceri din comertul german. Succesul Kik Textilien se bazeaza pe dezvoltarea unui nou model de business: textile si produse non-food la pret redus.Textile de calitate la preturi cat mai convenabile reprezinta principala  afacere- 70% din sortiment-, restul fiind completat de produse non-food.Peste 24.000 angajati in intreaga Europa contribuie la dezvoltarea si succesul economic Kik. Pe termen lung Kik Textilien isi propune sa deschida mai multe magazine in Romania si sa ajunga la un numar de 5.000 de sucursale in Europa.

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.