KADRA TECH S.R.L.

check_circle Companie verificată
2

KADRA TECH S.R.L.

check_circle Companie verificată
2

Despre

În viaţa fiecărei organizaţii, vine un moment al maturizării, al aşezării pe bazele solide ale experienţei acumulate, al evoluţiei. În urma unui consistent proces de analiza, după 25 de ani de existenţă, Aluterm Group se reinventează, profesionalizându-şi afacerea în cele mai mici amănunte şi îşi schimba cu această ocazie, identitatea vizuală. Aluterm Group de ieri devine azi KADRA. Access Engineering.

KADRA oferă, prin intermediul partenerilor săi naționali și internaționali și a echipei de specialiști, soluții integrate inovator, într-o lume aflată în continuă dezvoltare. Provocarea noastră este aceea de a oferi beneficiarilor soluții tehnice de construcție și management al căilor de acces. Cu orientare clară spre rezultate optime, KADRA înseamnă soluții integrate pentru sporirea confortului și a sentimentului de siguranță.

Soluțiile KADRA se clasifică în trei linii de business:

trape de fum, luminatoare, policarbonat
acces automat – uși, porți, ferestre
sisteme de management al parcărilor

Joburi

Social

Contact

kadra.ro
Parcul Industrial Tetarom 1, str. Tăietura Turcului nr. 47, CLUJ-NAPOCA, CLUJ-NAPOCA CLUJ

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close