Investpoint Advisory SRL

check_circle Companie verificată

Investpoint Advisory SRL

check_circle Companie verificată

Despre

Suntem o echipă concentrată pe evaluări imobiliare și tranzacții imobiliare specializate.

Ce facem practic :

         evaluări imobiliare pentru proprietăți complexe și într-o multitudine de scopuri (informare/investiții, garantare bancară, impozitare, înscriere contabilă, studii de fezabilitate și dezvoltare imobiliară)
        tranzacții imobiliare specializate (identificând proprietățile pretabile ca investiții imobiliare în funcție de profilul de risc al clienților: ex – terenuri pretabile pentru dezvoltări imobiliare/mixte în zona centrală a Bucureștiului, spații comerciale cu potențial de creștere, proprietății greenfield/brownfield pentru dezvoltări industriale în zona centurii București cu potențial de dezvoltare)

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Calea Victoriei, Nr. 52, , Sector 1, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close