INTERSPORT

SC GENCO TRADE SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

INTERSPORT este cel mai mare magazin multibrand și lider pe piața de articole și echipamente sportive. Pe plan global deținem 5300 de magazine în 40 de țări (www.intersport.ro), iar
în România suntem o companie subsidiară grupului elen Fourlis Group și administrată local de către Genco Trade.

 

INTERSPORT a intrat pe piața românească în 2004 deschizând primul magazin de asemenea mărime și concept, în Piața Unirii din București. În momentul de față, numărăm 31 de magazine în toată țară - opt în Bucureşti (în București Mall Vitan, în Centrul comercial Băneasa Shopping City, în Grand Arena Mall Berceni, în AFI Palace Cotroceni, în Promenada Mall, în MegaMall, în Park Lake și în Piața Unirii ) două magazine în Constanța (Centrul comercial TOM și MARITIMO Shopping Center), două magazine în Iași (Iulius Mall şi Palas Mall) , două magazine în Ploiești ( Afi Palace și Shopping City) şi câte unul în: Braşov, Cluj, Piteşti, Suceava, Buzău, Timişoara Iulius,Timișoara Shopping City, Bacău, Oradea, Craiova, Focşani, Satu Mare, Sibiu Piatra Neamț, Galați, Râmnicu Vâlcea și Baia Mare.

 

La INTERSPORT suntem alături de clienții noștri când își aleg echipamentul sportiv, când se antreneză din zori până în seară sau când se bucură la finalul cursei de medalia câștigată. Avem aceeași pasiune pentru sport și împărtășim bucuria mișcării de zi cu zi ghidându-ne pe o filozofie simplă – când îți place să faci ceva, o vei face din ce în ce mai des și mai bine.
Ne caracterizăm prin inspirație și inovație și creăm o experiență pozitivă clienților ce ne trec pragul, iar eforturile continue INTERPSORT sunt concentrate spre a oferi iubitorilor și practicanților de sport cele mai bune produse.

 

Succesul INTERPOSRT se datorează în special angajaților noștri pasionați și dornici să își aducă aportul valoros companiei. Oferim un mediu de lucru creativ, în care dezvoltarea personală și spiritul de echipă sunt promovate și susținute.

 

Îți dorești să crești într-un mediu fascinant, să visezi, să fii creativ și ești pregătit pentru provocările unui domeniu bazat pe diversitate și într-o continuă schimbare? Te așteptăm să faci parte din echipa INTERPOSRT! SPORT TO THE PEOPLE!

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.