International Lazar Company

check_circle Companie verificată
10

International Lazar Company

check_circle Companie verificată
10

Despre

Cu o experienta de 25 de ani, International Lazar Company este cea mai mare companie de transport rutier de marfuri dintre firmele cu capital 100% romanesc. 
Avem ca domeniu principal de activitate transportul intern si international de marfuri. Tranportam in toata Europa, dar si in Africa si Asia. Flota noastra totalizeaza peste 1300 de unitati de transport, majoritatea autotractoarelor fiind Euro 5 si Euro 6, echipate cu sisteme de ultima gerneratie.
Detinem centre de operatiuni in Pitesti, Bucuresti, Deva, Zalau, Buzau si Timisoara, deservind o gama larga de sectoare si servicii.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Bascov, Serelor 19, Arges

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close