Inmedio

Lagardere Travel Retail

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Despre Lagardere Travel Retail

 

Lagardere Travel Retail reprezinta una dintre cele patru divizii ale Grupului Lagardere si este lider global inovator in industria de retail si foodservice. Lagardere opereaza la nivel global 4 600 de magazine prin conceptele Travel Essentials, Duty Free&Fashion si Foodservice in aeroporturi, garo si alte concesiuni din 35 de tari, generand vanzari de 4,9 miliarde de euro.

Pe plan local, divizia globala Lagardere Travel Retail a fost infiintata in anul 1996 si cu ajutorul celor peste 20 de ani de experienta in Romania, este un jucator activ pe piata comertului din zonele de tranzit (Travel Retail), galerii comerciale si centre de afaceri cu un portofoliu larg de marci proprii si in sistem de franciza. In prezent, opereaza o retea de peste 270 de magazine pentru segmentele Travel Essentials (News&Convenience, Convenience, Gift&Souvenirs) si Foodservice, in portofoliul sau regasindu-se opt branduri, dintre care cele mai cunoscute precum INMEDIO, RELAY, 1MINUTE si SO!COFFE.

 

Ca parte a diviziei Lagardere Travel Retail, Inmedio te asteapta cu o selectie larga de presa locala si internationala, carti care iti alimenteaza pasiunile, accesorii, cadouri, snacks si racoritoare. La Inmedio, micile placeri si marile pasiuni sunt mereu la indemana.

 

Magazinele 1Minute te asteapta intr-o atmosfera calda si prietenoasa cu o gama variata de produse proaspete bazate pe retete unice, wi-fi gratuit si servicii precum incarcare electronica. Ca bonus, 1Minute te surprinde cu oferte speciale pe gustul fiecarui client.

 

Cafeneaua SO!Coffe dezvolta un stil modern american, special creat pentru calatorii din zonele de tranzit care doresc produse premium si sercii rapide si eficiente, in orice moment al zilei. La SO!Coffe, clientii gasesc o gama larga de cafea premium, dar si produse complementare precum: deserturi, sandwichuri, snackuri, freshuri, produse de patiserie, bauturi racoritoare si alcoolice.

 

www.lagardere-tr.ro

Joburi