HUNNEBECK ROMANIA SRL

check_circle Companie verificată
1

HUNNEBECK ROMANIA SRL

check_circle Companie verificată
1

Despre

Hünnebeck România SRL aduce în țara noastră tradiția companiei germane al cărei nume îl poartă, activă pe piața echipamentelor de construcții din Europa încă din 1929. Totodată, societatea noastră este filială cu drepturi depline a corporației Brand Energy & Infrastructure Services - furnizor principal de servicii de specialitate pentru piețele internaționale de energie, de industrie și pentru piețele de infrastructură din întreaga lume.

Hünnebeck România SRL oferă o gamă largă de sisteme de cofrare și eșafodaj: cofraje pentru pereți și planșee, sisteme pentru asigurarea securității muncii și sisteme de susținere destinate unui număr mare de aplicații în infrastructură, construcții civile și rezidențiale, comerciale și industriale. Totodată, asigurăm servicii de consultanță tehnică, logistică pe șantier, servicii de curățare și reparare, asistență în șantier. De asemenea, punem la dispoziție clienților sistemele noastre sigure de schele pentru a asigura accesul la înălțime.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Sat Capusu Mare nr. 310, Capusu Mare, Cluj

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close