HP

HP Inc

Companie verificată

Echipa eJobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

HP este un lider dovedit în sisteme personale și de imprimare, oferind inovații care să le permită oamenilor să creeze, să interacționeze și să inspire ca niciodată. Ne valorificăm poziția financiară puternică pentru a ne extinde leadershipul pe piețele tradiționale și a investi în noi tehnologii interesante. HP are un portofoliu impresionant și o conductă de inovație puternică în domenii precum:
- printare 3d
- imprimare multifuncțională
- Cerneală la birou
- tablete, phablets, caiete
- stații de lucru mobile. Viziunea HP este de a crea tehnologie care să facă viața mai bună pentru fiecare persoană, organizație sau comunitate din orice colț al globului. Lucrăm peste granițe și fără limite, credem în puterea ideilor și vrem să facem tehnologia să funcționeze pentru toată lumea. Ne diferețiem prin faptul că avem încredere că orice poate fi obținut doar dacă crezi într-adevăr în el și investim în ideile de a schimba viața și modul de lucru al oamenilor. HP crede că ideile prosperă cel mai bine într-o cultură a muncii în echipă, motiv pentru care toată lumea – indiferent de nivel și indiferent de funcție, este încurajată să aibă idei originale, să le exprime și să le împărtășească. Fiecare membru al echipei HP este apreciat pentru abilitățile, experiențele și perspectiva unică pe care o aduce. Echipele virtuale globale împărtășesc resurse și își combină ideile mari pentru a rezolva problemele de afaceri și pentru a atinge obiectivele personale. Așa funcționăm la HP și așa cresc ideile și oamenii. Suntem concentrați asupra diversității și incluziunii și ne alimentăm cultura HP prin inovație și mentalitatea de creștere. Lucrul în echipa HP înseamnă a împărtăsi viziunea de a ne imagina viitorul, de a face lucrurile să se intample si de a crea experiențe care să uimească atat clientii cat si angajatii. Oferim diversitate si ne bazăm pe incredere, respect si demnitate. Căutăm vizionari care sunt gata să influențeze modul în care funcționează lumea. La HP, viitorul este al tău de creat!

Media

Locuri de munca

HP Inc

Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.