HOLLEMAN

check_circle Companie verificată
62

HOLLEMAN

check_circle Companie verificată
62

Despre

Firma Holleman este liderul Est European al transporturilor agabaritice si grele, atat prin numarul de camioane specializate cu care opereaza, cat si prin cifra sa de afaceri. Holleman detine o flota diversa, incepand cu trailere usoare si terminand cu configuratii de module hidraulice care pot transporta sute de tone. Raspundem oricaror nevoi de transport, indiferent daca marfa este inalta, lata, lunga sau grea, ori are combinatii ale acestor caracteristici depasite.

Activa pe piata romanieasca din 1997, Holleman s-a dezvoltat continuu si s-a specializat in transporturi tot mai complexe, atat interne, cat si in relatia Europa de Vest - Europa de Est, pe cai rutiere si navale.

Potentialul uman al firmei Holleman este deosebit, echipa fiind formata din oameni experimentati, instruiti, disciplinati, care iubesc domeniul in care activeaza.

Holleman a infiintat firme cu acelasi profil in toate tarile din jurul Romaniei, fiecare avand echipament de transport si management propriu. In plus, desfasuram actiivitati de relocari (mutari) industriale, instalari de echipamente diverse la sediul clientilor, folosind portale hidraulice de mare capacitate, tirfoare, trolee cu role, echipamente hidraulice de ridicare sincronizate si alte mijloae specializare de ridicare sau actionare in plan orizontal.

In Romania, avem sediul pe Soseaua de Centura a Bucurestiului, la 2 km de intersectia cu Soseaua Giurgiului si 5 km de Soseaua Berceni.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Romania, Loc. Jilava, Soseaua de Centura, nr.29, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close