CARRIERE INTERNATIONAL SERVICES SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei


Noi suntem Carrière – una dintre agențiile de muncă cu cea mai rapidă creștere în Olanda. Până acum ne-ați cunoscut sub denumirea Holland Contracting.
Acum suntem un brand nou, dar cu aceeași echipă experimentată.
De ce a meritat să ne schimbăm? Fuziunea ne-a oferit șansa să ne lărgim rețeaua de clienți și să ne extindem ofertele de locuri de muncă. Calitatea ridicată a serviciilor noastre nu s-a schimbat.
„Good work” – Munca bună este motto-ul nostru. Pentru noi înseamnă să ajutăm candidații să-și găsească jobul și angajatorul care li se potrivește cel mai bine. În funcție de preferințele dumneavoastră, vă căutăm imediat munca bună.
Vestea bună pentru cei din România e că am deschis biroul nostru nou în Tîrgu-Mureș, în piața Victoriei nr. 24, unde așteptăm cu drag pe toți cei care vor să cunoască Olanda și își caută un loc de muncă în domeniile e-comerț, logistică, producție sau horticultură.
Ești curios cum îți găsim un job excelent? Vino să vezi oferta noastră! Te așteptăm cu drag oricând!

Media
Order picker
Order Picker XPO Logistics
Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.