Hilton

Athenee Palace Hilton Bucharest

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Athenee Palace Hilton București este un splendid hotel istoric de lux situat in inima orasului, la doar 40 de minute cu masina de Aeroportul International Henri Coanda. Proiectat de arhitectul francez Theophile Bradeau, hotelul Athenee Palace Hilton este unul dintre cele mai importante si prestigioase puncte de reper ale Bucurestiului, locatie ce ofera privelisti uimitoare catre Piata Revolutiei si Ateneul Roman si care continua sa raspandeasca caldura ospitalitatii inca de la deschiderea sa din anul 1914.

Athenee Palace Hilton este recunoscut ca fiind cel mai puternic nume de marca din industria hoteliera care a atras de multe ori laude din partea istoricilor, a romanicerilor, si chiar a contesei Waldeck, care in anii ‘40 a descris Palatul Athenee ca fiind cea mai cosmopolita scena din Europa. De la regi, la presedinti, la celebritati de la Hollywood si chiar personaje din razboiul mondial, au trecut pragul usilor hotelului si s-au bucurat de atmosfera calda si primitoare oferita de acesta.

Athenee Palace Hilton București are 272 de camere, dintre care 42 de camere la etajul Executive, cu propriul lor Executive Lounge si receptie, 42 de suite junior si 16 de apartamente. Hotelul mai dispune de un centru de afaceri cu 13 sali de conferinta, 3 restaurante ( Cafe Athenee, Roberto’s Restaurant si English Bar ), club de intretinere cu sauna si piscina interioara, salon de infrumusetare si centru de fitness.

Continuam mostenirea serviciului Athenee Palace Hilton București, dar si a traditiei de lux, iar pentru asta avem nevoie de oameni pasionati si dornici sa duca mai departe povestea brandului. Credem in realizarea unei investiti continue in dezvoltarea carierei angajatilor Athenee Palace Hilton, astfel incat acestia sa poata continua sa creasca si sa se dezvolte. Oamenii Athenee Palace Hilton sunt cei care aduc beneficii importante intregii familii Hilton, dar si clientilor ce ne aleg.

 

Incepeti-va cariera cu Athenee Palace Hilton acum!

Athenee Palace Hilton București Str. Episcopiei nr. 1-3 Sector 1, Bucuresti

Tel. 021 303 37 77 

www.hiltonworldwide.com/careers

În numele și pentru contul Ana Hotels SRL

Media
Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.