Hendrickson Romania

check_circle Companie verificată
1

Hendrickson Romania

check_circle Companie verificată
1

Despre

Hendrickson este liderul mondial in productia si furnizarea de sisteme avansate de suspensie pentru industria globala de vehicule comerciale.

Misiunea noastra

Hendrickson va crea valoare pentru angajatii sai, pentru clienti si cei direct interesati de companie, prin livrarea la timp de solutii de deplasare eficiente si inovatoare, pentru a determina avansarea industriei de transporturi comerciale la nivel mondial.

Valorile noastre

Integritate, incredere si respectAngajamentul de a face lucrurile potrivite. Tratam cu responsabilitate si protejam oamenii nostri, resursele si comunitatea. Integritate si respect pentru toti, in orice conjunctura. Locuri de munca si produse sigure.

Angajati remarcabiliOameni potriviti cu mijloacele potrivite pentru a obtine rezultate deosebite. Spirit de antreprenoriat intr-o organizatie descentralizata. Transfer de autoritate si asumarea responsabilitatilor.

LeadershipOportunitati de dezvoltare pentru angajati. Excelenta si imbunatatire continua in tot ce facem. Cumunicare deschisa, sincera si bazata pe fapte. Conducere prin puterea exemplului. Invatare continua.

Munca in echipa - Colaborare in toate sectoarele de activitate. Angajamentul de a impartasi informatiile si cele mai bune practici. Incurajam puncte de vedere diferite si le respectam. Sarbatorim succesele.

Pasiune pentru ceea ce facem - Simt al urgentei. Angajament pentru calitate si succes. Fara birocratie. Orientare catre scop si rezultate.

Clientii nostri - Produse care satisfac nevoile actuale ale clientilor, dar si pe cele viitoare. Pozitia noastra de lideri inovatori, care ne-a diferentiat ca pionieri in domeniu. Excelenta in servirea clientilor.

Construirea viitorului - Viziune pe termen lung. Identificarea potentialului ascuns in oameni, produse si  piete de desfacere. Construim viitorul, concentrati pe luarea deciziilor. Protejam, hranim si facem sa creasca afacerea noastra in economia mondiala. Utilizam eficace si eficient resursele noastre pentru a maximiza beneficiile.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

strada Forjorilor, nr. 22, sibiu

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close