Hanna

HANNA INSTRUMENTS SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

HANNA Instruments® este un producator mondial de instrumente analitice care proiecteaza, produce, furnizeaza si sustine toate produsele sale. Fondata in anul 1978, compania a devenit rapid un lider mondial în producerea, dezvoltarea si furnizarea de instrumente analitice, succesul fiind dat de dezvoltarea instrumentelor noi pentru clientii care in mod normal nu ar fi utilzat instrumente de masura.

Astazi, HANNA Instruments® are o retea de 60 de filiale in 43 de tari din intreaga lume si ofera peste 3 000 de produse clientilor săi - multe inovatii introduse de HANNA fiind acum un etalon in industria in care activeaza. Filozofia de conducere care a fost o marca comerciala a HANNA s-a tradus intr-o organizatie de top la nivel mondial, cu peste 1 000 de angajati, inclusiv vanzari si asistenta tehnica, cercetare si dezvoltare si centre de productie.

HANNA Instruments® continua sa dezvolte produse inovatoare si unice, compania fiind nu doar un designer de instrumentatie, ci si un producator integrat vertical. Compania folosește proprii ingineri care proiecteaza circuitele si programeaza firmware-ul pentru aparate, foloseste masini cu tehologie de suprafața (SMT) pentru a umple placile de circuite, masini de turnare prin injectie pentru a face casetele si alte materiale plastice, fabricarea chimica a solutiilor si a reactivilor, suflantele pentru fabricarea electrozilor pH si ORP si chiar imprimarea de ambalare, totul în interiorul fabricii. Acest lucru asigura un produs de calitate superioara, reducand costul prin faptul ca nu externalizeaza la terti, si cel mai important, permite flexibilitatea pentru a produce scurte runde de produse.

In Romania, HANNA are principala unitate de productie in Parcul Stiintific HANNA Instruments® din judetul Salaj. La fel ca si în celelalte unități de productie, si aici, compania acopera toate fazele si etapele de productie necesare pentru obtinerea instrumentelor de masurare si control de top. Facilitatea este in continua crestere si se extinde pentru a gazdui noi tehnologii si noi produse, urmand sa devina una dintre facilitatile de productie de top din Romania, cu mai multi angajati in domeniul instrumentelor, senzorilor, activitatilor chimice, electronice, SMT, mecanice, de injectie, CNC, grafica, ambalare si logistica.

Oamenii HANNA nu creeaza doar produse, ei lucreaza pentru a rezolva unele dintre cele mai mari probleme ale lumii, facand testele stiintifice mai accesibile, mai usoare si mai precise.

Te-am facut curios? Alatura-te echipei HANNA Instruments®!

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.