Hagleitner Hygiene Romania SRL

check_circle Companie verificată
25

Hagleitner Hygiene Romania SRL

check_circle Companie verificată
25

Despre

 

Hagleitner Hygiene România SRL este compania subsidiara a Hagleitner Hygiene International, cu sediul în Zell am See, Austria. Împreună cu grupul Hagleitner dorim să devenim un brand internaţional puternic şi independent, care excelează prin inovare şi service. 

Noi, la Hagleitner, avem valori, după care ne orientăm şi modelăm cultura companiei noastre.

Noi, la Hagleitner, ne bazăm pe calitate. Suntem convinşi că cele mai înalte standarde de igienă asigură calitatea igienei alimentare de astăzi. Clientul merită să obţină cele mai bune produse. 

Noi la Hagleitner privim cu speranţă la viitor.Nevoile de igienă cresc.Cu spirit inovativ şi bucurie oferim cele mai bune soluţii şi modelăm lumea igienei de mâine.

Noi, la Hagleitner, trăim din entuziasm. Inovaţia şi serviciile ne fac partenerul ideal în toate aspectele legate de igienă profesională. Puteţi să-l simţiţi - în produse - în discuţii - în colaborare.

Noi, la Hagleitner, ne bazăm pe tradiţie. Ca afacere de familie, suntem legaţi de oraşul Zell am See. Spiritul de pionierat şi responsabilitatea ne-au transformat, în cele patru decenii, în profesionişti internaţionali în domeniul igienei.

Cel mai important lucru rămâne omul – valoarea centrală pentru Hagleitner. Aprecierea, respectul şi tratarea cu respect reciproc sunt esenţiale pentru buna cooperare. 

www.hagleitner.ro

Joburi

Contact

Sos. Bucuresti Targoviste nr. 12 A Corp B et. 2, Mogosoaia

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close