Grupul de Firme PRINTCO

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

 

Cine suntem?

Grupul de firme Printco-Editura Gama cuprinde două companii: tipografia Printco (www.printco.ro), specializată în producţia de tipărituri publicitare şi ambalaje, şi Editura Gama (www.edituragama.ro), specializată în publicarea cărţilor pentru copii.

 Grupul de firme are 150 de angajaţi, cu peste 20 ani de experienţă de producţie pe piaţa naţională, şi realizează o cifră de afaceri de 9 milioane de euro/an. Compania noastră se dezvoltă an de an şi creează astfel permanent locuri de muncă noi şi de durată.

Printco este o tipografie fondată în 1997. Dacă am pune cap la cap toate colile tipărite de noi până acum, am putea înconjura Pământul de 7 ori!

Însă, mai mult decât dotările tehnice de ultimă generație, utilajele care ne permit să lucrăm precis și să livrăm rapid price comandă, Printco oferă peste 20 ani de expertiză, profesionalism și un dram de nebunie, care ne-a determinat să acceptăm toate provocările clienților noștri. Și să le ducem la bun sfârșit pe toate!

Credem că cele mai frumoase povești vizuale ies din tipar atunci când pasiunea întâlneste inovația, tehnologia și dorința de a ajuta clienții să-și crească afacerea.

Credem în investiţia continuă în calitate, fie că este vorba despre servicii, produse, tehnologii, mediu de lucru, oameni sau relaţiile cu aceştia. Credem în atenţia la detalii şi în corectitudine.

De aceea, grupul de firme Printco-Editura Gama investeşte la fel de mult atât în calitatea umană a angajaţilor şi în calitatea mediului în care aceştia lucrează, cât şi în pregătirea lor profesională, aceste trei elemente fiind considerate baza unei relaţii de calitate atât în interiorul companiei, cât şi între aceasta şi parteneri.

Sediul central al companiilor este în Iaşi, dar tipografia Printco are şi un centru subsidiar în Bucureşti.

www.printco.ro
www.edituragama.ro.

Media
Joburi