Green Village 4* Resort

check_circle Companie verificată
9

Green Village 4* Resort

check_circle Companie verificată
9

Despre

Aflat în unul dintre cele mai frumoase si exotice locuri din Europa, unde Dunărea întâlnește Marea Neagră, Green Village 4* Resort îmbină aventura și natura sălbatică cu relaxarea și confortul, într-un tărâm unic de vacanță, în paradisul Deltei Dunării.

Green Village 4* Resort nu este doar parte din natură, ci natura însăși, deoarece arhitectura resortului păstrează caracterul local, iar materialele sunt durabile și 100% ecologice.

Capacitatea de cazare a resortului acoperă un total de 89 de camere, fiecare cu o terasă primitoare, apartamente cu 2 și 3 camere și penthouse-uri cu vedere către lacurile și canalele Dunării.

Vilele cu livinguri confortabile si cotloane intime pentru recreere, mobilierul din bambus și finisajele atent alese, asigură standarde ridicate de cazare, camerele fiind echipate complet, cu minibar și aer condiționat.

Green Village 4* Resort  nu face compromisuri în ceea ce privește calitatea serviciilor de cazare in Delta Dunarii. Echipa noastră se îngrijește de fiecare funcțiune a resortului, atât din punct de vedere tehnic, cât și estetic, deoarece paleta de facilități este variată si nu dorim să existe abateri.

Printre facilitățile resortului, putem enumera: restaurant & brasserie, health center (masaj și centru de fitness), piscină și jacuzzi, lotus SPA cu saună uscată, entertainment center (billiard, tenis de masă, ping-pong, cărți de joc, table, darts, șah, jocuri de societate), kids club și loc exterior de joacă pentru copii, 3 săli de cinema la interior și un cinema în aer liber, sală de conferințe, activități sportive în aer liber (plimbări cu hidrobicicleta, cu caiacul, cu bicicleta, tir cu arcul, pescuit, activități nautice), gift shop și seri cu muzică live.

Green Village 4* Resort  este o inițiativă 100% românească, care din anul 2015 aparține Grupului Eurolines România, ca prim proiect hotelier în care a ales să investească.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Bld. Al. I. Cuza, Nr.. 10, Parter, Ap.3, București Sectorul 1

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close