de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

GOLDEN FOODS SNACKS S.A.

check_circle Companie verificată
16

GOLDEN FOODS SNACKS S.A.

check_circle Companie verificată
16

Despre

Golden Foods este un grup de 3 companii, active in 3 tari: Romania, Grecia si Polonia. Suntem prezenti in toate lanturile de magazine nationale si internationale. Producem, ambalam si distribuim in regiune o mare diversitate de produse, din 6 categorii diferite: Alune traditionale/ Arahide/ Alune nobile, Seminte, Fructe deshidratate, Pufuleti, Chipsuri din cartofi, Snacks-uri din porumb. Avem o grija permanenta pentru calitate si gust!

Valorile noastre:

Calitatea este un cuvant cheie pentru intreaga organizatie. Cuprinde totul: de la siguranta produselor, varietatea gamei, varietatea ambalajelor si atractivitatea lor, la modul rapid in care rezolvam problemele si sugestiile clientilor si partenerilor nostri, asigurand livrari corecte si la timp, oferind un serviciu post vanzare excelent.

Viziunea noastra:

Dezvoltarea unei afaceri solide in segmentul Snacks-urilor, cu o prezenta puternica pe pietele cheie din regiune, devenind PRIMA ALEGERE a consumatorilor, clientilor si furnizorilor nostri.

Joburi

Contact

Str. BENJAMIN FRANKLIN, Nr. 9, et.3 ap.6, sector 1, BUCUREŞTI

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close