GEWISS ROMANIA SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

GEWISS Romania SRL

Fondata in 2007, cu o echipa mereu in crestere si un management axat pe calitate, echipa GEWISS din Romania reuseste sa ajunga in foarte scurt timp una dintre cele mai apreciate sucursale la nivel global. Ne extindem repede si secretul reusitei este colaborarea dintre membrii echipei, rapiditatea deciziilor si incurajarea lidershipului.
Sediul si showroomul din Bucuresti,, reprezentantele locale, cat si showroom-urile din Cluj si Timisoara devin repede un exemplu de excelenta in piata.

GEWISS S.p.a. is the Parent Company of Gewiss Group. It has its registered offices in Cenate Sotto (Bergamo) and production facilities at Cenate Sotto (Bergamo), Cenate Sopra (Bergamo) and Castel San Giovanni (Piacenza). Since early 2000, its new logistics/technological hub has also been operative, based in Calcinate (Bergamo), a strategic location which can serve the entire central European area within a 1,000 Km radius.

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.