FOXFORT TRUST SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

FOXFORT Imobiliare vede viitorul. Indiferent ca in planurile tale de viitor apare o casa, un apartament, un spatiu comercial, un birou sau un teren, acestea se afla deja in portofoliul nostru.

Noi, cei de la FOXFORT Imobiliare, construim o experienta in care tu, timpul tau, casa ta si starea ta de bine sunt responsabilitatea noastra. Perspectivele si serviciile pe care le oferim contribuie la construirea increderii pe piata de intermediere si reprezentare imobiliara. Lucram continuu pentru a imbunatati calitatea tuturor serviciilor noastre, investind in oamenii nostri si in inovatie.

Avand o echipa extinsa formata din oameni de suport, oameni de vanzari specializati si colaboratori externi, suntem mandri ca putem oferi o experienta superioara si speram sa fim prima ta alegere.

Pentru a putea descoperi si mai multe despre noi si activitatea noastra, iti recomandam sa parcurgi si celelalte sectiuni ale site-ului nostru.

In cazul in care putem ajuta cu orice, ne poti gasi la numarul de telefon 0374.069.727, pe adresa office@foxfort.ro sau pe pagina de facebook FOXFORT Imobiliare.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.