FISCHER FIXINGS ROMANIA SRL

check_circle Companie verificată
7

FISCHER FIXINGS ROMANIA SRL

check_circle Companie verificată
7

Despre

fischer România, cu sediul central in Cluj-Napoca și punct de lucru în București, este subsidiară a grupului FISCHERWERKE Germania, lider mondial în piața sistemelor de fixare profesionale.

Politica noastră este axată pe calitate impecabilă, pentru că focusul nostru este de a fi în continuare parteneri de încredere pentru clienții noștri. Echipa de consilieri de vânzari este profesionistă, formată din 20 de persoane tinere și responsabile cu o vechime medie în companie de 4 ani, asigurând o acoperire a întregii țări.

Portofoliul nostru depășește 1200 de clienți: magazine de desfacere, firme de construcții și lanțuri de magazine de bricolaj: Dedeman, Ambient, Brico Depot, Mr. Bricolage, Arabesque, Hornbach, Leroy Merlin.

Pentru a oferi servicii profesionale de înaltă calitate, angajații nostri urmează periodic cursuri de perfecționare la Academia Fischer în Germania. Munca în echipă, responsabilitatea, corectitudinea și profesionalismul sunt valori cheie ale firmei noastre.

An de an profitul obținut s-a reinvestit în infrastructura și logistica necesare unei activități de distribuție de calitate superioară.

Joburi

Contact

Strada Oradiei, Nr. 1-3-5-7, Cluj-Napoca

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close