de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Expert Cad Proiect S.R.L.

check_circle Companie verificată

Expert Cad Proiect S.R.L.

check_circle Companie verificată

Despre

EXPERT CAD PROIECT este o societate comerciala cu capital social integral privat, infiintata in anul 2018 si desfasoara activitati conform - Cod CAEN 7112 - activitati de inginerie si consultanta tehnica legate de acestea.
Firma a debutat in activitate cu un numar de 4 angajati, ajungand in prezent la un numar de 10, iar experienta in domeniu se concretizeaza acum intr-o gama bogata si diversificata de servicii de specialitate (LUCRARI DE CADASTRU, LUCRARI DE GEODEZIE SI TOPOGRAFIE INGINEREASCA ).

EXPERT CAD PROIECT raspunde cu promptitudine conditiilor contractuale, dovedind ca are capacitatea de a satisface cerintele impuse de beneficiari, de a raspunde noilor cerinte de competitivitate, fiind apreciata pentru competenta personalului, flexibilitate, reactivitate, raport pret/calitate.

Joburi

Contact

B-dul Ferdinand, 19, 150 Mp, Constanța

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close