Eurolines

EUROLINES GROUP

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Iubesti domeniul de turism? Esti pasionat de calatorii si iti doresti sa impartasesti aceasta pasiune cu oamenii din jurul tau?

Vino in echipa Eurolines!

 

Grup de companii Eurolines reprezinta partenerul tău de călătorii în Europa de peste 20 de ani .

Membru al aliantei internationale Eurolines, Eurolines Romania functioneaza pe piata locala din anul 1995, fiind al doilea mare jucator din piata de turism romaneasca.

Incepand cu 1 septembrie 2017, Eurolines Romania a pornit derularea parteneriatului incheiat cu cel mai mare operator european de linii internationale de autocar, FlixBus.(cea mai mare platforma online, care furnizeaza servicii de mobilitate in Europa, concentrand, in acest moment, cea mai extinsa retea de rute).


Pentru Eurolines Romania si clientii sai, activitatea de transport cu autocarul se transforma si devine mai moderna, mai eficienta si mai extinsa.
• Continuam sa comercializam bilete de autocar in acelasi mod ca si pana acum, in retelele de agentii EUROLINES Romania si TUI TravelCenter.
• Continuam sa circulam pe liniile internationale cu aceleasi autocare, dar sub brandul FlixBus.
• Autocarele dispun de noi facilitati la bord, iar standardul de confort a fost ridicat.
• Calatorii din Romania au acces la peste 200.000 de conexiuni zilnice catre peste 1200 de orase din 26 de tari europene (direct sau cu legatura).

Va stam in continuare la dispozitie,
Echipa Eurolines Romania See Less

 

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.