SIGNAL IDUNA ASIGURĂRI S.A.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

DESPRE SIGNAL IDUNA ASIGURĂRI Fondat în urmă cu peste 110 ani, Grupul SIGNAL IDUNA și-a câștigat o reputație excelentă ca furnizor puternic și de încredere pentru asigurări și servicii financiare, oferind o gamă largă de soluții (asigurări, servicii bancare și investiții) clienților individuali și corporate. Conduita comercială a SIGNAL IDUNA este orientată către succesul pe termen lung și se bazează pe satisfacerea nevoilor clienților și pe dezvoltarea pieței, pe inovație și independență financiară.În prezent, SIGNAL IDUNA este prezentă pe piețele de asigurări din Germania, Polonia, Ungaria, România România și Elveția unde desfășoară activități de reasigurare.Pe piața locală, SIGNAL IDUNA și-a început operațiunile în anul 2008. Portofoliul companiei include: asigurări de sănătate private individuale și pentru companii, asigurări de viață, asigurări de accident. SIGNAL IDUNA oferă, de asemenea, soluții de reasigurare si alte servicii conexe pentru gestionarea optimă a asigurărilor de sănătate. Expertiza SIGNAL IDUNA este susținută de acoperirea la nivel național și de o experiență digitală simplificată și atractivă pentru clienți. Începând cu data de 28 iulie 2022 a.c. compania ERGO Asigurări S.A. și-a schimbat denumirea în SIGNAL IDUNA ASIGURĂRI S.A în cadrul procesului de integrare în Grupul SIGNAL IDUNA. Pentru mai multe informații puteți vizita website-ul companiei https://www.signal-iduna.ro.

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.