Endava

check_circle Companie verificată
42

Endava

check_circle Companie verificată
42

Despre

Endava este o companie de servicii IT de top, cu peste 6 400 de angajati care opereaza la sediul nostru din Londra si in birouri din Marea Britanie (Londra, Oxford), SUA (New York, Atlanta, New Jersey și Seattle), Romania (Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi), Moldova (Chisinau), Germania (Frankfurt), Olanda (Amsterdam), Danemarca (Copenhaga), Serbia (Belgrad), Bulgaria ( Sofia), Macedonia (Skopje), Columbia (Bogota și Medellín) Argentina (Buenos Aires, Paraná și Rosario), Venezuela (Caracas) si Uruguay (Montevideo).

Formata in anul 2000, Endava este plasata in mod unic in sectorul serviciilor IT, deoarece foloseste un amestec optim de consultanta onshore, management de proiect si livrare de servicii IT nearshore. Proiectam, implementam si gestionam sisteme critice pentru afaceri si servicii digitale pentru unele dintre companiile cele mai importante din lume in sectoarele de servicii financiare, telecomunicatii, mass-media si divertisment, servicii bancare, retail si Telco.

Endava se concentreaza pe a ajuta oamenii sa aiba succes: oamenii care lucreaza cu noi, oamenii care interactioneaza cu noi si oamenii care folosesc sistemele si aplicatiile pe care le proiectam, construim si operam. Suntem o organizatie in crestere rapida, unde veti gasi un mediu international si oportunitati pline de satisfactii. Cu Endava veti fi implicat in proiecte provocatoare pentru unele dintre cele mai importante companii din lume si veti folosi practici tehnologice dovedite.

Intotdeauna ne propunem sa atragem cei mai talentati profesionisti IT, precum si specialisti in afaceri cu experienta. Incurajam un mediu de invatare si partajare, motivandu-ne personalul Endava sa dezvolte abilitati relevante si sa sporeasca performanta. De asemenea, apreciem profesionistii proactivi si ii sprijinim in dezvoltarea talentului lor de lider. Impreuna cu investitiile in relatiile cu clientii pe termen lung, la Endava recunoastem importanta oferirii de cariere satisfacatoare si provocatoare pentru oameni si procedand astfel, ne-am impus ca angajator la alegerea pentru cei mai buni si mai stralucitori ingineri.

 

Credem cu tarie ca abilitatea noastra de a furniza lucrari de calitate, adaptandu-ne usor si rapid la nevoile clientilor si oamenilor nostri asigura succesul Endava.

Fii parte din echipa Endava!

Joburi

Social

Contact

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close