Electronic Arts

check_circle Companie verificată
193

Electronic Arts

check_circle Companie verificată
193

Despre

Electronic Arts România, una dintre cele mai mari companii de tehnologie și dezvoltatori de jocuri video din România, reunește oameni talentați din diverse medii de lucru și industrii, inclusiv Electronic Arts Inc. este un lider global în divertisment digital digital. EA dezvoltă și oferă jocuri, conținut și servicii online pentru console conectate la internet, dispozitive mobile și computere personale. EA are peste 300 de milioane de jucători înregistrați în întreaga lume.

 

În anul fiscal 2018, EA a înregistrat venituri nete GAAP de 5,15 miliarde de dolari. Cu sediul în Redwood City, California, EA este recunoscută pentru un portofoliu de mărci apreciate de critici, de înaltă calitate, precum The Sims ™, Madden NFL, EA SPORTS ™ FIFA, Battlefield ™, Need for Speed ​​™, Dragon Age ™ și Plants vs. Zombies ™.

 

La EA, Scopul și convingerile noastre sunt bazele culturii noastre comune. Scopul și convingerile noastre ne motivează. Uniti-ne. Inspirați-ne.

 

La EA, existăm pentru a inspira lumea să se joace. Creăm experiențe uimitoare pentru jucătorii noștri de pretutindeni și considerăm experiențele jucătorilor noștri mai întâi în tot ceea ce facem.
Crearea experiențelor de transformare necesită o inovație constantă și oameni străluciți și pasionați. Dezvoltăm noi experiențe de joc extraordinare, reunind oameni extraordinari care combină creativitatea, tehnologia și expertiza pentru a oferi noi modalități de joc.

 

Lucrul la EA este o provocare în cele mai bune moduri. Pentru a ține pasul cu o industrie în continuă evoluție, aveți nevoie de o minte ascuțită și de capacitatea de a gândi pe picioare.
EA este un angajator cu șanse egale. Toate deciziile de angajare se iau indiferent de rasă, culoare, origine națională, strămoși, sex, sex, identitate sau expresie de gen, orientare sexuală, vârstă, informații genetice, religie, dizabilitate, afecțiune, sarcină, stare civilă, stare familială, veteran statut sau orice altă caracteristică protejată de lege.

 

De asemenea, vom lua în considerare pentru angajare solicitanții calificați cu antecedente penale în conformitate cu legislația aplicabilă. EA face, de asemenea, cazare la locul de muncă pentru persoanele cu dizabilități calificate, conform cerințelor legii aplicabile.
EA conduce următoarea revoluție în jocuri.

 

Alăturați-ne!

Joburi

Social

Contact

Vasile Milea nr. 4F Afi Park 2, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close