EL UNICO PARADIS SRL

check_circle Companie verificată
1

EL UNICO PARADIS SRL

check_circle Companie verificată
1

Despre

El Unico este cel mai important lant de magazine de trabucuri din Romania, cu o vechime de aproape 20 de ani si prezenta in cele mai importante luxury venues din Romania. Functionand sub conceptul deluxe tobacco shop, El Unico nu se limiteaza doar la un portofoliu impresionant de branduri de lux (Habanos, Arturo Fuente, La Aurora, Hirochi Robaina, S.T. Dupont etc.), dar este si pilonul principal al culturii de cigar in Romania.

O lume fabuloasa atat din punct de vedere al produselor incarcate de prestigiu si istorie, al clientilor indragostiti de universul trabucurilor, al faimoaselor evenimente de cigar, dar mai ales al unei echipe tinere, dinamice si intr-o continua dezoltare - asta promitem celor care intra in echipa El Unico!

Lantul El Unico are in acest moment 10 magazine, localizate in:

Bucuresti - Baneasa Shopping City, Athenee Palace Hilton, J.W.Marriott, Mega Mall, Aeroportul Henri Coanda si El Unico Cigar Lounge de pe Bdul Primaverii 19-21 Iasi: Palas Mall Constanta: City Park Mall Cluj: Iulius Mall Timisoara: Open Ville

 

Joburi

Social

Contact

Petre Aurelian 56, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close