EDIT STRUCTURAL S.R.L.

check_circle Companie verificată
2

EDIT STRUCTURAL S.R.L.

check_circle Companie verificată
2

Despre

EDIT Structural a luat fiinta in anul 2010, din dorinta de a oferi servicii in domeniul proiectarii structurale la cel mai inalt nivel.

Cu radacini puternice in domeniul academic, EDIT Structural se bazeaza pe o echipa completa, formata pe de o parte, din personalitati marcante ale lumii academice si proiectarii structurale din Romania, cu o experienta de peste 45 ani si autori ai celor mai importante coduri de proiectare a structurilor, si, pe de alta parte, din generatia tanara de proiectanti, care se remarca prin utilizarea celor mai performante metode de calcul si detaliere ale structurilor.

Experienta cumulata de catre EDIT Structural in proiectarea si consolidarea cladirilor insumeaza o suprafata desfasurata de peste 700000 mp de cladiri, precum si realizarea de expertize tehnice pentru cladiri cu o suprafata desfasurata de peste 350000 mp.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Ghica Tei nr. 87, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close