Ecuator Coffee Services S.R.L.

check_circle Companie verificată
1

Ecuator Coffee Services S.R.L.

check_circle Companie verificată
1

Despre

ECUATOR COFFEE SERVICES SRL a fost fondata in anul 2014 si si-a propus ca, in cel mai scurt termen,  sa devina una din cele mai puternice companii de vending din Moldova.

Scopul înfiinţării acestei societăţi a fost acoperirea corespunzătoare a nevoilor de pe piaţa zonală de vending, în condiţiile unui mediu concurenţial din ce în ce mai puternic,  cu scopul de a maximiza profitabilitatea acestui tip de activitate, cât şi de a creşte portofoliul de clienţi şi servicii oferite şi de a gestiona profesionist această activitate.

Ocupam primul loc in ierarhia vanzarilor de vending pe piata judetului Suceava si cu siguranta ne clasam in primii trei operatori pe judetele Botosani si Neamt, iar incepand cu anul 2015 ne-am propus dezvoltarea portofoiului de clienti prin intrarea pe piata de vending din judetul Bacau, cu sprijinul partenerului de afaceri Strauss Romania.

In prezent operam pe raza judetelor Suceava, Botosani, Neamt  si  Bacau un numar de 865 automate bauturi calde, ce furnizeaza zilnic clientilor nostri, persoane fizice si juridice, un numar mediu de 900.000 selectii/luna.

Joburi

Social

Contact

B-dul 1 Decembrie 1918, Suceava

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close