DTG ALFA SRL

check_circle Companie verificată
4

DTG ALFA SRL

check_circle Companie verificată
4

Despre

DTG ALFA S.R.L. este o societate comerciala autorizata de ANCPI sa execute lucrari de specialitate in domeniile cadastrului, geodeziei si cartografiei in clasa I.

Specialistii din cadrul companiei alcatuiesc o echipa solida si competenta cu o vasta experienta de peste 10 ani in contractarea, derularea  si realizarea cu succes a unor proiecte semnificative in domeniul cadastrului, topografiei si geodeziei.

Principalele servicii oferite de compania DTG ALFA SRL constau in:

Ridicari topografice pentru proiectare si reabilitare retele de utilitati (conducte alimentare cu gaz, apa, canal) si executia lucrarilor de infrastructura (autostrazi, drumuri, poduri, cai ferate, telecomunicatii) – planuri tip “banda”;
Planuri de situatie (inclusiv curbe de nivel) necesare realizării proiectului pentru autorizarea lucrarilor de construire (PAC), a planului urbanistic zonal (PUZ) sau a planului urbanistic general (PUG);
Lucrari de cadastru şi intabulare;
Asistenţă topografică pe şantier (trasarea limitei de săpătură, trasarea axelor construcţiilor, trasarea cotei "zero" şi a altor cote din proiect, verticalitatea construcţiilor).

Joburi

Contact

Str. Alunisului nr.49, sector 4, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close