Dr Leahu

check_circle Companie verificată
33

Dr Leahu

check_circle Companie verificată
33

Despre

Clinicile Dr Leahu au apărut din pasiune pentru stomatologie și din dorința de a oferi pacienților cele mai bune tratamente cu ajutorul unei tehnologii moderne gata să trateze chiar și cele mai complexe cazuri si a celor mai bune cunoștințe despre implanturi dentare, coroane și fațete dentare, aparate dentare, tratamente de chirurgie dentară și albire a dinților.

Pe piața serviciilor stomatologice, clinicile Dr Leahu se disting prin oferirea de “Sănătate Reală” și “Experiență Excepțională” pacienților noștri.

Clinicile dentare Dr. Leahu reprezintă prima opțiune a pacienților care își doresc să scape rapid, sigur și fără dureri de orice afecțiuni dentare:

· 12 clinici în București, Pitești, Timișoara , Turda, Oradea, Constanța.

· Medici stomatologi specializați – o echipă de peste 80 de medici.

· Tratamente stomatologice personalizate – cea mai bună soluție de rezolvare a afecțiunilor dentare.

· Tehnologie de ultimă generație – cele mai inovatoare servicii stomatologice

· Stomatologie copii.

La Dr Leahu te așteaptă o echipă dinamică ce va fi alături de tine în ascensiunea ta profesională, un mediu de lucru prietenos, în care ne ghidăm toți după aceleași valori: “Ne pasă. La timp. Suntem corecți și ne respectăm angajamentele. Învățăm unii de la alții”.

Încurajăm oamenii să învețe și să se dezvolte. Creăm condiții pentru învățarea on the job pentru doctori, asistente și personal administrativ. Fie că ești medic sau nu ești medic, dar îți dorești să faci parte dintr-o echipa specializată nu doar în medicină, vre să te dezvolți într-o companie de top ce îți oferă un mediu de lucru care să te învețe să devii cea mai bună versiune profesională a ta, te așteptăm să ne cunoaștem. Împreună putem oferi o experiență excepțională pacienților Dr Leahu.

Dacă dorești să afli mai multe despre noi, te invităm să intri pe www.cliniciledrleahu.ro/cariere și desigur, să urmărești pagina noastră de Facebook .

Joburi

Social

Contact

Str. Nicolae G. Caramfil Nr 41, Sector 1, Bucuresti, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close