Doncafe

STRAUSS ROMANIA SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Grupul Strauss este o companie internațională listată la bursă, cu peste 70 de ani de experiență pe piață. Grupul este activ pe 5 continente, deține sute de mărci și are circa 14.000 de angajați.

Strauss România activează pe piața din România din 1994 și este singurul producător internațional de cafea cu fabrică în România. Fiind activă pe piaţa de retail, dar și cu soluții pentru AFH, compania a dobândit de-a lungul anilor o expertiză solidă pe piaţa cafelei. Varietatea mare de mărci de cafea, de la economy până la cele premium, sunt special create pentru consumatorii români, în urma studiilor de calitate amănunţite, întreprinse periodic, pentru a satisface o gamă extinsă de gusturi şi preferinţe. Portofoliul companiei include mărcile Doncafe, Totti, Amigo, FORT, BeanZ, Tea Tales, Choco Divino.

 

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal este importantă pentru noi. În acest sens, vă informăm că în momentul în care aplicați la acest post,  datele dvs. personale incluse în CV, precum și în celelalte documente transmise de către dvs. în scopul recrutării (precum scrisoarea de intenție, recomandările furnizate, după caz) vor fi utilizate de către STRAUSS ROMANIA SRL în scopul selecției, pentru postul la care ați aplicat. Procesul nostru de recrutare și selecție presupune validarea CV-ului cu managerul direct, verificarea candidaților prin sondaj, pe site-urile de socializare (Linkedin, Facebook, Instagram etc) și, în anumite cazuri, aplicarea de teste profesionale și psihometrice și verificarea referințelor. Informațiile referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal în acest context sunt disponibile în cadrul politicii de confidențialitate aici. Doar candidatii selectați vor fi contactați și vor primi detalii suplimentare privind procesul de recrutare și selecție cât și modul în care sunt prelucrate și stocate datele personale.

Media
Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.