DIAVERUM ROMANIA

check_circle Companie verificată
1

DIAVERUM ROMANIA

check_circle Companie verificată
1

Despre

DIAVERUM este una dintre principalele companii din lume furnizoare de servicii de dializa si cea mai mare furnizoare independenta de servicii din Europa. Prezenta companiei in 20 tari presupune cunoasterea sistemelor de sanatate, a pacientilor si a conditiilor specifice existente in fiecare dintre aceste state in care isi desfasoara activitatea. Aproximativde pacienti din 20 tari din Europa, America Latina, Orientul Mijlociu si Australia sunt ingrijiti de de angajati.

In România, DIAVERUM a fost ȋnfiinţată ȋn anul 2011. Ȋn prezent, ȋn cele 27 clinici de dializă sunt ingrijiţi mai mult de 3500 pacienţi pe an, compania poziţionându-se astfel pe locul doi pe piaţa serviciilor medicale de dializă din România.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Blv. Decebal nr. 25-29, et. 6, sector 3, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close