Dexter Com S.R.L.

check_circle Companie verificată
3

Dexter Com S.R.L.

check_circle Companie verificată
3

Despre

Societatea Dexter Com SRL s-a infiintat in 1996 in Bucuresti, avand ca obiect principal de activitate importul si distributia de echipamente si reactivi pentru cercetare, diagnostic clinic, industrie si in primul rand pentru cercetare biomedicala.

Dupa  24 de ani de activitate ne mandrim cu realizarile noastre: sute de echipamente instalate in Romania si Republica Moldova, sute de clienti permanenti in portofoliu si un  nivel inalt de satisfactie a clientilor nostri.

Un renume de companie de incredere din toate punctele de vedere nu se poate construi si mentine decat cu eforturile unei echipe de adevarati profesionisti. Toti colegii nostri sunt dedicati in totalitate satisfacerii necesitatilor clientilor nostri prin acordarea unui inalt nivel de suport profesional; pentru aceasta investim mult in programe complexe de training in tara si in strainatate.

Joburi

Contact

Aleea Pantelimon, 16, Bl:3, Sc:c, Et:3, Ap:137, -, București, Sect 2

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close