Dent Estet

DENT ESTET CLINIC SA

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Grupul DENT ESTET este, în acest moment, cea mai complexă rețea de servicii stomatologice din România și include 12 clinici în București, Timișoara, Sibiu , Brasov și Ploiesti (șapte pentru adulți și cinci pentru copii și adolescenți),4 centre integrate de radiologie digitală, primul și singurul departament ATI dintr-o clinică dentară din România, cu o echipă de 14 specialiști în anestezie, 5 studiouri foto Future Smile Design, 5 cabinete de psihologie și un program educațional de management medical.

DENT ESTET este lider în stomatologia din România și își propune să ofere fiecărui pacient cea mai frumoasă experiență, care să se ridice la standardele occidentale pentru care suntem recunoscuți din 1999.

Acest statut nu ar fi fost posibil fără echipa care ne-a fost aproape de la început, a celor care conturează povestea Dent Estet. Mai mult decât atât, am construit o echipă care îți recunoaște meritele și ți le răsplătește la adevărata valoare.

Din anul 1999, ne-am dezvoltat permanent, de la specializarea medicilor în fiecare ramură a stomatologiei și includerea echipei medicale în programe de pregătire în SUA și Europa, până la dezvoltarea departamentelor conexe de HR, Marketing, Comunicare, Achiziții, Patient Care, Financiar-Contabil și Administrativ. Toate acestea funcționează împreună pentru a asigura un scop final comun: satisfacția pacientului.

Te invităm să descoperi oportunitățile pe care DENT ESTET ți le oferă pentru a-ți atinge obiectivele profesionale!

Media
RECRUTAM MEDICI STOMATOLOGI
Joburi