S.C. DELTAMED S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Compania Deltamed are ca principală activitate producerea si comercializarea ambulantelor, vehiculelor speciale si a echipamentelor pentru medicina de urgenţă. Gama de produse cuprinde: Ambulante tip A,B si C; Vehicule speciale pentru pompieri; Echipamente de imobilizare şi transport; Echipamente pentru resuscitare; Echipamente pentru monitorizare/defibrilare; Materiale sanitare; Echipamente pentru protecţie; Echipamente pentru comunicaţie şi avertizare.

Ambulanţele şi vehiculele speciale construite pe diverse şasie, sunt produse atat in fabrica din Cluj cat si in colaborare cu diversi producători din Austria, Franţa şi Germania. Calitatea şi fiabilitatea echipamentelor precum şi promptitudinea serviciilor oferite au contribuit decisiv la alegerile
clienţilor noştri: Ministerul Sănătăţii; Ministerul Apărării; SMURD; Diverse instituţii şi companii private.

Pentru mai multe detalii, vizitati site-ul nostru: www.deltamed.ro

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.