DELTAMED

check_circle Companie verificată
5

DELTAMED

check_circle Companie verificată
5

Despre

Compania Deltamed are ca principală activitate producerea si comercializarea ambulantelor, vehiculelor speciale si a echipamentelor pentru medicina de urgenţă. Gama de produse cuprinde: Ambulante tip A,B si C; Vehicule speciale pentru pompieri; Echipamente de imobilizare şi transport; Echipamente pentru resuscitare; Echipamente pentru monitorizare/defibrilare; Materiale sanitare; Echipamente pentru protecţie; Echipamente pentru comunicaţie şi avertizare.

Ambulanţele şi vehiculele speciale construite pe diverse şasie, sunt produse atat in fabrica din Cluj cat si in colaborare cu diversi producători din Austria, Franţa şi Germania. Calitatea şi fiabilitatea echipamentelor precum şi promptitudinea serviciilor oferite au contribuit decisiv la alegerile
clienţilor noştri: Ministerul Sănătăţii; Ministerul Apărării; SMURD; Diverse instituţii şi companii private.

Pentru mai multe detalii, vizitati site-ul nostru: www.deltamed.ro

Joburi

Social

Contact

Gilau, Ferma 8, Halele 20-21, Cluj-Napoca, Cluj

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close