Dallmayr

check_circle Companie verificată
12

Dallmayr

check_circle Companie verificată
12

Despre

Dallmayr Vending & Office SCS reprezintă o firmă germană care se ocupă cu operarea automatelor de băuturi calde, una dintre primele firme de vending apărută pe piața românească, fiind recunoscută prin calitatea și profesionalismul serviciilor oferite.

Povestea noastră a luat naștere în urmă cu vreo 50 de ani când un client a importat din Statele Unite ale Americii automate de băuturi calde pentru aprovizionarea colegilor săi. Când s-a dovedit că produsele tradiționale nu sunt adecvate pentru această formă de aprovizionare cu cafea, ne-am lăsat conduși de spiritul nostru de pionierat și am identificat potențialul pentru o idee de afaceri inovatoare. Prin urmare, Dallmayr a dezvoltat produse de umplere pentru automate și a preluat pe termen lung asistența, umplerea și întreținerea aparatelor....Și așa a luat naștere Dallmayr Vending & Office SCS.

Astăzi, experiența Dallmayr se extinde de la boabele de cafea și prăjire până la întreținerea automatelor, tot mai multe firme bazandu-se pe serviciile de aprovizionări profesionale cu cafea și nu în ultimul rând pe economisirea timpului. Obiceiurile consumului de cafea sunt la fel de diverse precum oamenii înșiși. De aceea, Dallmayr reprezintă un univers al savorii, un univers în care vă oferim savoare și diversitate, de la cafele boabe prăjite clasic, espresso și Cafe Creme până la specialități fine solubile.

După cum este bine cunoscut, gustul bun nu se termină cu conţinutul, de aceea la Dallmayr perfecţionăm și imaginea de prezentare cu accesorii moderne de calitate superioară. Livrăm totul adecvat: de la ceaşca espresso până la lingura Latte Macchiato, de la prăjiturele cu caramel până la pliculeţe cu zahăr…..totul pentru o experiență Dallmayr unică.

Ca angajator, ne mândrim cu peste 2 500 de angajați la nivel mondial, oameni pasionați și dedicați să ducă mai departe filozifia calității Dallmayr bazate pe tradiție și viitor. Fie că este vorba despre bucătari cu stele Michelin, manageri de evenimente, achizitori de cafea, personal de umplere automate, distribuitori pentru gastronomie sau asistenţi marketing, toți au gândurile și actiunie ghidate spre a duce Dallmayr pe cele mai înalte culmi ale succesului.

Vino și tu alături de Dallmayr!

 

Joburi

Contact

B-dul Grivitei A98, Brasov

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close