DACRIS IMPEX

check_circle Companie verificată
1

DACRIS IMPEX

check_circle Companie verificată
1

Despre

 Dacris este o afacere de familie ce furnizează echipamente premium pentru restaurante și baruri în Romania, de peste 20 ani. Ne luptăm să fim lideri în industrie prin stabilirea relațiilor valoroase atât cu clienții cât și cu furnizorii.

      Avantajul colaborării cu noi nu constă numai în posibilitatea de alegere a unor echipamente de înaltă performanță dintr-o gamă variată, ci și în acordarea consultanță de specialitate, proiectare, montaj, transport, punere în funcțiune, service prompt și complet, garanție și service post garanție.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Radu de la Afumati 32, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close