DAAS International Group

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Daas International Group, parte a grupului multinational EPTA Group incepand cu anul 2019, este lider pe piata de frig comercial din Romania, activand de peste 25 de ani si oferind produse si servicii de top in domeniile:
• Frig comercial si Industrial
Livrăm proiecte “la cheie” de refrigerare pentru supermarketuri și hypermarketuri,
de la proiectare până la echipamente și servicii de întreținere.
• HoReCa
Implementăm soluții complete pentru toate tipurile de afaceri din industria HoReCa.
Acestea includ servicii de consultanță, proiectare, import și livrare de echipamente, montaj, punere în funcțiune, mentenanță, service și instruirea personalului clientului.
• Panificatie
DAAS distribuie o gamă largă de cuptoare de copt pâine, prăjituri și produse de patiserie, atât prin metoda tradițională cât și prin utilizarea de produse congelate (gătite și negătite).
• Shop Fitting & Mobilier
Pornind de la un concept propriu sau unul conturat în colaborare cu clientul, transformăm ideile în spații de retail personalizate și unitare, prin îmbinarea pardoselii, instalațiilor frigorifice, echipamentului gastro, mobilierului, rafturilor comerciale, caselor de marcat, accesoriilor, signalisticii și sistemului de iluminat.

Joburi