S.C. CONSULTECH INDUSTRIAL SUPPLIES SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Descriere Companie

Experiența Consultech pe piața din România a început în anul 2005, când compania noastră devine reprezentantul oficial EWK pentru Europa de Est. EWK este și astăzi unul dintre cei mai importanți producători de echipamente industriale de răcire a apei si condensare gaze.

Evoluția Consultech a însemnat adaptarea la cerințele dinamice și diverse ale mediului industrial romanesc prin oferirea de soluții tehnice pretabile domeniilor petro-chimic, metalurgic, alimentar, farmaceutic, de tratare a apelor potabile și reziduale. Extinderea portofoliului de produse s-a realizat treptat, fără a pierde identitatea inițială a specializării noastre.

Datorită rigurozității tehnice a specialiștilor Consultech, gestionăm proiecte cu un grad ridicat de complexitate, fiind un partener fiabil pentru clienții noștri.

Numele mărcilor reprezentate, printre care se numără EWK – turnuri de răcire si condensatoare evaporative, Flottweg – centrifuge și decantoare, STF – filtre cu autocurățare, Valmet – filtre textile, Raschig – componente pentru coloane pentru transfer de masa, sunt cartea noastră de vizită și garanția profesionalismului și a calității.

Media
Flottweg - Environmental Protection
Valmet Filter Fabrics
Sumitomo Industrial Gears
EWK Smart Care cooling towers
Flottweg Separare solide/lichide
Instalatie de racire EWK - turn key project

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.