COMDATA SERVICE SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Comdata Romania este una din cele mai mari companii multinationale, lider de piata in sectorul BPO.
Oferim pregatire si instruire, oportunitați de a crește, recunoscand valoarea fiecarui angajat si incurajand libera exprimare.
Urmarim progresul angajatilor ce isi aduc contributia in munca noastra prin daruire si pasiune, ii promovam pe merit, ceea ce motiveaza intotdeauna angajatii sa vina cu idei si solutii noi, promovand inovația in întreaga companie.
Comdata Romania, membra a grupului COMDATA, detine in Romania 6 puncte de lucru in Bucuresti, Craiova, Constanta, Galati, Braila si Buzau.
Cu peste 2000 de angajati in Romania, Comdata Romania se numara printre companiile de prestigiu pe piata de call center romaneasca.
Un job in call center te ajuta sa iti dezvolti abilitatea de a rezolva situatii complexe folosind diverse tehnici de comunicare, sa fii punctual, organizat si mai ales un bun coechipier.
Te asteptam in echipa noastra!
 

www.comdataromania.ro

Media
Comdata Group
Comdata Bucuresti
Activitati interne- Craiova
Activitati interne- Comdata Group Romania
Comdata Group Romania la Angajatori de Top
Fii urmatorul nostru SUPER EROU!
Despre Comdata Group Romania
Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.