CLINICA SANTE SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Clinica Sante este o companie medicală privată înființată în anul 1995, astăzi una dintre primele companii medicale românești. Este o rețea națională consolidată aflată într-un proces continuu de evoluție. Încă de la înființare, Clinica Sante lucrează pentru fiecare pacient în parte, punându-și la dispoziție toate mijloacele de care dispune, fie că vorbim de cele mai bune servicii oferite, de o comunicare totală și eficientă, fie de a intuit și satisfice nevoile fiecăruia. Cu o acoperire vastă, Clinica Sante este prezentă în toate județele, unde este și lider de piață, reprezentând rețeaua de laboratoare cu cea mai mare extindere din România, iar drumul nostru continuă, dezvoltându-ne neîncetat pentru a fi aproape de dumneavoastră. La Clinica Sante ne ghidăm pașii pe un scop foarte bine stabilit - acela de a acorda servicii medicale accesibile și de cea mai bună calitate pacienților noștri, confortul și satisfacția acestora fiind primordiale pentru noi. Ne bazăm pe valori cheie precum performanță și respect, ne dorim atingerea celui mai inalt nivel de profesionalism în domeniul medical și câștigarea încrederii fiecărui pacient care alege serviciile oferite de Clinica Sante. În drumul spre o relație perfectă cu pacienții, funcționăm pe principii strâns legate de oferirea celor mai bune servicii fiecărui pacient și luăm în calcul valorizarea celor mai bune sisteme de asistență medicală din Europa de Vest și SUA. Ne bazăm pe o echipă alcătuită din experți în domeniu, oameni dedicați muncii lor și profesioniști ce se ghidează pe ideea de a construi o relație optimă și de lungă durată cu fiecare pacient ce alege serviciile oferite de Clinica Sante. Oferim un mediu de lucru bazat pe perfomanță individuală și colectivă, pe valorile economiei de piață și ale tradițiilor naționale românești. Dacă ai grijă extraordinară față de pacient, o atitudine pozitivă, ești profesionist, te adaptezi ușor oricărei situații și deții abilități care te fac unul din cei mai buni în domeniul tău, te așteptăm să ne cunoștem.

Media
Laborator Clinica Sante
Laborator Clinica Sante
Clinica Sante
Laborator Clinica Sante
Joburi
 • Responsabil Vanzari SEAP - Bucuresti-Voluntari
  Profi Pentru Sanatate
 • Asistent medical generalist - Tecuci, Galati, TG. Bujor si Braila
  Clinica Sante
 • Asistent medical/ biolog, biochimist, chimist debutant - triaj probe- Bucuresti Regie
  Clinica Sante
 • Asistent medical generalist - Bacau
  Clinica Sante
 • Medic Specialist Medicina de Laborator Sibiu
  Clinica Sante
 • Reprezentant medical - B, Tr/Gr, Nt, Vn, Ot, Hr/Cv, Ab, Br,Tm,Ar
  Clinica Sante
 • Biochimist / Biolog / Chimist - Bucuresti
  Clinica Sante
 • Asistent medical generalist-Buc,Buftea,Popesti Leordeni,Otopeni,Rosiori de Vede,Alexandria
  Clinica Sante
 • Medic Specialist Medicina de Laborator Galati, Suceava, Bacau
  Clinica Sante
 • Asistent medical generalist - Urziceni, Judet Ialomita
  Clinica Sante
 • Asistent medical generalist - Cluj
  Clinica Sante

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.