CIO

COMPANIA INDIILOR ORIENTALE PROD SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Compania Indiilor Orientale (CIO) reprezinta un brand romanesc, infiintat in anul 1995, moment in care a inteles ca diferenta dintre o mancare buna si o mancare excelenta este data de arta de a echilibra aromele si condimentele. Astazi, CIO se situeaza in topul producatorilor de condimente si plante aromatice din Romania, fiind pe locul doi in topul producatorilor de piper, pe piata locala., dar si in topul producatorilor de ingrediente pentru patiserie-cofetarie.La CIO ne dedicam activitatea pentru a oferi cele mai gustoase mixuri de condimente, baze pentru mancaruri, ierburi aromatice si mirodenii. Credem in progresul de zi cu zi, am muncit din greu in toti anii existentei noastre pe piata, am pus pasiune si am lucrat in echipa pentru a ajunge cat mai sus. Cifrele sunt cea mai buna dovada a succesului nostru: oferim 150 de sortimente de produse lansate pe piata si livram 45 861 de produse lunar.Portofoliul CIO cuprinde o gama larga de baze pentru mancaruri, condimente (piper, boia, foi de dafin, enibahar, etc), plante aromatice (busuioc, patrunjel, leustean, marar, tarhon, oregano, rozmarin), mixuri de condimente si plante aromatice, ingrediente pentru patiserie-cofetarie, mustaruri, oteturi. Stim ca uneori lucrurile doar se intampla, fara un motiv aparent. Unele zile sunt pline de inspiratie, altele nu. Intr-o zi buna iti poti gasi inspiratia intr-un plic banal de piper sau de boia. Oportunitatile apar si dispar intr-o clipa si fara sa iti dai seama te pui pe treaba si constati ca nu te mai poti opri...creezi, cercetezi, actionezi si muncesti. Asa este si lumea minunata a condimentelor CIO.Misiunea CIO este sa intelegem gastronomia, sa intelegem mai bine cum si ce mananca oamenii din toate colturile lumii. Felul in care se pune masa, felul In care se gateste si se consuma mancarea, dar si felul in care se vorbeste despre mancare este parte din activitatea CIO. Pentru ca orice s-a scris vreodata despre oameni si despre obiceiurile lor s-a scris la o masa...Pe o masa…..Dupa o masa sau inaintea ei, iar istoria oamenilor abunda de referinte culinare.Vino alaturi de echipa CIO sa oferim impreuna condimente pe gustul romanilor!

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.