Carturesti

check_circle Companie verificată
222

Carturesti

check_circle Companie verificată
222

Despre

La Carturesti ne straduim zi de zi sa le facem viata mai frumoasa tuturor celor care ne trec pragul, sa le implinim asteptarile, sa ii delectam si sa ii surprindem placut cu produsele si serviciile noastre. Construim librarii frumoase si primitoare, lucrand cu unii dintre cei mai renumiti arhitecti, selectam cele mai bune carti, titluri de muzica si filme, alegem cele mai ingenioase si mai atragatoare cadouri si obiecte de design, organizam si gazduim sute de ateliere si evenimente interesante, ne implicam in viata comunitatii si sustinem proiecte culturale si sociale.

 

Considerat de revista Forbes drept cel mai cool brand romanesc in 2014, Carturesti implineste in curand 16 ani de cand a deschis prima librarie, intr- o cladire bucuresteana de pe Strada Edgar Quinet, nr. 9. De atunci, am fost inclusi de trei ori in selectia Superbrands, am creat impreuna cu OAR cel mai mare festival urban din Bucuresti, Street Delivery (cu versiuni locale in Iasi, Timisoara, Cluj si, de anul acesta, in Baia Mare), am gazduit si organizat mii de evenimente culturale in  librariile din retea.

 

Carturesti - Angajari: VREI SA TE ALATURI ECHIPEI NOASTRE?

 

Carturesti este o organizatie dinamica, cu un mediu de lucru prietenos si flexibil, in continua transformare si adaptare la dorintele si nevoile publicului. Offerim locuri de munca in cele 19 librarii in Bucuresti si in tara si un magazin online si in fiecare zi ne propunem sa oferim o experienta speciala clientilor nostri, fie ca este vorba de a le recomanda o carte noua sau de a le gasi un titlu clasic mult cautat, fie ca ii ajutam sa aleaga cel mai potrivit cadou sau pur si simplu le oferim ocazia sa se relaxeze plimbandu-se printre rafturi.

 

Acest lucru este posibil cu contributia entuziasta si generoasa a tuturor celor care lucreaza la Carturesti.

 

Carturesti este o organizatie 100% romaneasca, cu un management antreprenorial, activ, implicat si preocupat de bunul mers al lucrurilor, unde vei putea beneficia de:

 

- Oportunitatea de a contribui creativ la continua transformare a Carturesti prin procesele consultative din interiorul organizatiei unde cele mai bune sugestii/idei sunt si puse in practica;
- Sprijin si incurajare in identificarea si realizarea obiectivelor profesionale si personale;
- Interesul organizatiei si al managementului pentru persoana reala;
- Programe de training cu adresabilitate specifica dar si generala, atat de dezvoltare profesionala, cat si personala;
- Program flexibil de lucru – in functie de cerintele echipei;
- Oportunitati de crestere si dezvoltare in interiorul organizatiei (echipe de achizitii, departamentul online, HR, PR si Marketing, Financiar si Contabilitate);
- Oportunitati de exprimare/dezvoltare a creativitatii prin implicarea in proiectele si actiunile Carturesti (Street Delivery, Train Delivery, ROD/Romanian Design si multe altele)

Joburi

Social

Contact

STR. PICTOR ARTHUR VERONA NR 15 CORP A1 SECTOR 1 BUCURESTI, BUCURESTI

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close