Burger King

check_circle Companie verificată
40

Burger King

check_circle Companie verificată
40

Despre

Burger King reprezinta lantul american de restaurante tip fast food cu peste 17 000 de locatii in 100 de tari. Povestea Burger King a inceput in anul 1954 prin deschiderea unui restaurant in Miami, de catre James W. McLamore si David Edgerton. Conceptul restaurantului lansat de cei doi a fost unul simplu: un meniu cu produse de calitate superioara, la preturi accesibile, servite rapid intr-un mediu curat si placut, concept caruia compania a ramas fidela si in zilele de astazi.

 

In anul 1971, Burger King s-a extins in Australia, sub numele de Hungry Jack’s, iar in Europa, primul restaurant a fost deschis in anul 1975 in Madrid, urmat in anul urmator de un alt restaurant in Berlinul de Vest. Oficial, in Romania, compania a deschis primul restaurant in anul 2008 sub sistem de franciza, in prezent activand cu 6 restaurante in cadrul centrelor comerciale: Baneasa Shopping City, City Mall, Liberty Center, Cora Lujerului, Cora Pantelimon si Mall Plaza.

 

Actual, Burger King este al doilea mare lant de fast food cu servire rapida la nivel mondial, cu o prezenta pe tot teritoriul Statelor Unite si in 69 de tari din intreaga lume. In fiecare zi, peste 11 milioane de clienti din intreaga lume viziteaza restaurantele Burger King pentru a servi mancare de inalta calitate, cu gust excelent si la preturi accesibile. Inca de la inceputuri, Burger King si-a luat angajamentul in fata clientilor de a oferi ingrediente premium, retete semnate si experiente culinare prietenoase, angajament ce a definit brandul si l-a dus pe culmile succesului. Cel mai cunoscut produs al restaurantului este burgerul, cunoscut pentru carnea de vita gatita direct pe gratar alaturi de cateva ingrediente proaspete si servit cu portii mari de cartofi prajiti.

 

Echipa Burger King este una entuziasta, experimentata si pregatita sa ofere clientilor o servire exceptionala si o experienta noua si unica. Oferim un loc de munca stabil, intr-o echipa unita si motivata de a duce mai departe povestea burgerilor.

 

Hai si tu sa faci parte din echipa Burger King!

Joburi

Social

Contact

CALEA VICTORIEI 145, BUCURESTI

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close