BRICOSTORE ROMÂNIA S.A.

check_circle Companie verificată
4

BRICOSTORE ROMÂNIA S.A.

check_circle Companie verificată
4

Despre

Brico Dépôt România este parte a grupului Kingfisher, o companie internațională în domeniul îmbunătățirii locuinței, ce deține peste 1.280 de magazine în 10 țări din Europa. Principalele branduri de retail sunt B&Q, Castorama, Brico Dépôt, Praktiker și Screwfix. Kingfisher deține de asemenea, și o parte a mărcii Koçtaş din Turcia. Pentru mai multe informații, vizitează www.kingfisher.com.

OBIECTIVELE NOASTRE

Credem că toată lumea ar trebui să aibă o locuință în care să se simtă bine, iar obiectivul principal este ca activitatea de reamenajare a locuinţei să devină accesibilă tuturor
Vrem să oferim tuturor clienților, inclusiv în România, acces la game de produse mai bune, la prețuri mai bune, în magazine mai bune.
Dorim să punem la dispoziția clienților produsele și sfaturile potrivite pentru ca toate proiectele lor, indiferent de complexitate, să devină realitate.

Începând cu luna decembrie 2017 Kingfisher a achiziționat întreaga rețea de magazine Praktiker România. Achiziția Praktiker se aliniază strategiei de dezvoltare a grupului pe piața îmbunătățirii locuinței și de consolidare a poziției pe piața locală, devenind numărul 2 în România, cu 38 de magazine, în 23 de locații.

Joburi

 • Jobul CONSULTANT VANZARI publicat de către BRICOSTORE ROMÂNIA S.A.
  a fost ascuns. Acesta nu va mai aparea în căutarile tale.
  30 martie30 mar

  CONSULTANT VANZARI

  BRICOSTORE ROMÂNIA S.A.

  Arad, Baia Mare, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Cluj‑Napoca, Constanta, Craiova, Cumpana, Deva, Drobeta‑Turnu‑Severin, Focsani, Galati, Iasi, Ilfov, Ineu, Mioveni, Oradea, Otopeni, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Satu‑Mare, Suceava, Targoviste, Timisoara, Tirgu‑Mures, Voluntari · 31 posturi

Media

Social

Contact

Calea Giulesti 1-3, Et. 2, Sector 6, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close