BRAICONF

BRAICONF SA

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Fiind o companie in permanenta dezvoltare, Braiconf este in cautare de noi colaborari cu persoane entuziaste si pasionate de fascinanta lume a modei. Fii parte din echipa Braiconf! SC Braiconf SA reprezinta o companie ce a cunoscut o evolutie ascendenta pozitiva inca de la fondarea sa in anul 1950 si in prezent este liderul pietei producatorilor de confectii usoare din Romania, dezvoltandu-se continuu si diversificandu-si constant gama de produse. De la inceputuri si pana in prezent, Braiconf a ramas fidela principiilor sale de baza: respect fata de clienti, furnizori si angajati si minutiozitatea in definirea detaliilor.Compania se adreseaza clientilor cu colectiile Sergio si Braiconf, iar de curand a lansat si un nou serviciu: “Braiconf pe masura”. Atat pe plan local, cat si pe plan international, Braiconf se diferentiaza prin grija pe care o poarta produselor sale – de la calitatea tesaturii si pana la tehnicile de ambalare si are grija ca toate procesele implicate in crearea produselor (camasi barbatesti, costume, accesorii, piese ready-to-wear de dama) sa fie atent supravegheate astfel incat rezultatele sa fie intotdeauna cele asteptate. Din respect pentru clienti, Braiconf se caracterizeaza prin prefectionism, fiind atent in tot ceea ce face. In prezent Braiconf detine 16 magazine proprii, deschise in orasele mari din Romania.Valorile angajatilor companiei reprezinta munca in echipa, creativitatea, fantezia, profesionalismul si atentia acordata celor mai mici detalii, astfel incat clientii sa fie pe deplin multumiti de produsele si serviciile Braiconf.Esti fascinat de lumea modei? Accepti provocarea sa te angajezi la unul dintre Superbrandurile Romaniei? Iti doresti o cariera intr-un mediu dinamic si in continua dezvoltare, in domeniul confectiilor textile?Te invitam sa aplici aici si sa descoperi oportunitatile pe care Braiconf le are pentru tine! Pentru mai multe detalii despre companie viziteaza site-ul nostru: www.braiconf.ro.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.